Smolders AGRO advies

Onze diensten

Smolders AGRO Advies biedt een grote diversiteit aan producten die uw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Smolders AGRO Advies werkt graag met u samen bij het grijpen van de kansen die de branche u als ondernemer biedt.

Onze diensten

Subsidies

De Nederlandse agrarische sector loopt internationaal voorop. Om deze positie te blijven behouden is de sector constant op zoek naar nieuwe producten en processen. Innoveren betekent vooroplopen en vaak risico’s nemen. Om deze nieuwe ontwikkelingen te stimuleren of te ondersteunen, zijn tal van subsidies van toepassing.

Subsidie advies van Smolders AGRO Advies helpt u gebruik te maken van deze subsidiemogelijkheden. Niet alleen het indienen van een subsidieaanvraag is van belang. Ook een goede begeleiding bij het signaleren van subsidievormen waarvoor u in aanmerking kunt komen en het (mogelijk achteraf) voldoen aan de subsidievoorwaarden zijn essentieel.

Smolders AGRO Advies werkt graag met u samen bij het grijpen van de kansen die het Nederlandse en Europese subsidiebeleid biedt, door middel van:

  1. Een grondige inventarisatie van uw plannen, nu en in de toekomst
  2. Een analyse van de haalbaarheid van de ondersteuning door middel van subsidies
  3. Het in kaart brengen van de regeling(en) die in uw situatie van toepassing is/zijn
  4. Het voorbereiden en verzorgen van de subsidieaanvraag
  5. De inrichting van de financiële verslaglegging en de volledige administratieve afhandeling.

Wat kunnen we voor u betekenen?